Her finner du alle de digitale utgavene av magasinet Aperitif
Siden magasinet Aperitif er en del av medlemskapet i Mat- og vinklubben, har vi samlet alle lenkene til de ulike utgavene nedenfor.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Siden magasinet Aperitif er en del av medlemskapet i Mat- og vinklubben, har vi samlet alle lenkene til de ulike utgavene nedenfor.
Les hele sakenNår boksvinene er av så god kvalitet som disse, kan du faktisk trygt velge dette bærekraftige formatet. Valget av vin i boks handler ikke lenger med at den er lett å putte i feriebagasjen. Men det er mange feller å gå i.
Les hele sakenBlant de drøyt 300 rosévinene vi har testet det siste året, for det meste årgang 2022 og 2021, finner du garantert noe for din smak og ditt budsjett. Også de beste rosevinene under 200 kroner.
Les hele sakenSkigaarden i Hemsedal, Vega Sicilia, Paradiso og Sips i Barcelona, mjød og råøl og en tur til Abruzzo er februamenyen.
Les hele sakenSom abonnent får du rabatt på italienske delikatesser, alt av utstyr til vinhobbyen din, vinreiser og leie av elegante villaer i Piemontes vinmarker.
Les hele sakenSkikkelig sprø svor og saftig svinekjøtt. Finnes det noe deiligere? Den tilfredsstillende følelsen du får når du hører svoren knase, samtidig som svinekjøttet smelter i munnen på deg. Det er ikke rart at ribba har fått hedersplassen på julebordet.
Les hele sakenChampagnene til denne produsenten er ultralekre og samtidig gode kjøp. For champagneprisene fortsetter å øke.
Les hele sakenLuca Roagna beviser igjen med sin 2017-årgang at han er en av de aller beste vinmakerne i Piemonte
Les hele sakenNyåpnede Haidan i København, Bollingers pinot noir-champagner, Bolgheri, calvados, Posthallen Drinkhub og mye mer på desembermenyen.
Les hele sakenHer finner du artikler om nye Plah, baren *isms meny til ettertanke, et besøk på Poppels i Gøteborg og mye sveitsisk/tysk grundighet.
Les hele sakenApéritif har inngått samarbeid med Vino Club og Vino Deli. De gir deg 10 prosent rabatt på vinutstyr og 20 prosent rabatt på alt i sin delikatessebutikk med godbiter fra Nord-Italia.
Les hele sakenI dag er det den internasjonale ostedagen og det er ingen grunn til at den ikke skal feires med et lite glass vin
Les hele sakenVinene fra Azores Wine Company passer perfekt til norsk sjømat, spesielt til klippfisk med italienske smaker.
Les hele sakenDet er ingen hemmelighet at viltkjøtt passer sammen med syrah fra nord-Rhône, denne vinen er intet unntak
Les hele sakenSom abonnent på Apéritifs Mat & Vinklubb kan du leie villaer på vingårder i Piemonte for en hyggelig pris.
Les hele sakenDerfor bør du én gang for alle lære deg å bake brezelne selv, og unne deg denne tyske kultpilsneren som belønning.
Les hele sakenMexico, Stockholm, Sicilia fra A til Å, armagnac, kaffe og kraft. Det du trenger av høstlig inspirasjon.
Les hele sakenPå øya Pantelleria mellom Sicilia og Afrika lager de komplekse dessertviner som passer perfekt til søte desserter med norske epler.
Les hele sakenLammet smaker best nå på høsten når det er nyslaktet, og sammen med denne vinen fra Arianna Occhipinti blir det en opplevelse
Les hele sakenAt vinen er legendarisk, er hevet over enhver tvil. Og i ny årgang har den fått en ekstra friskhet som lover godt for lagringspotensialet.
Les hele sakenNorske epler er det verdt å vente på, og det kan man trygt si også gjelder norsk sider. Av de 69 testede produktene er det sider og mørkt øl som scorer best.
Les hele sakenTysk riesling til sushi og krabbe er kanskje ikke unikt, men likevel så fantastisk godt
Les hele sakenI dag er det fokus på det mest kremede av kosemat, mac and cheese. Kjedelig, synes du? Ikke med øl både i og på si.
Les hele sakenDen er ikke sjelden bare fordi det lages veldig lite av slik vin, men også fordi den har utrolig mye karakter for pengene.
Les hele sakenI dette nummeret er vi innom både London, Spania og Dubai før vi vender blikket til Kvitsøy og Oslos sørøstligste utkant for godteri og alkoholfri drikke av en annen verden.
Les hele sakenOm du ikke har squash i hagen selv, så fins det masse deilig norsk squash i butikken, den blir ekstra god med spansk hvitvin
Les hele sakenTorsdag 18. august er den internasjonale pinot noir-dagen. Kanskje noe smalt å feire, men en perfekt unnskyldning for å åpne en god flaske vin til middagen.
Les hele sakenI de største polutsalgene finner du nå den perfekte vin til kantarellrisotto, og med på kjøpet får du en spennende historie.
Les hele sakenPoteten er hverdagshelten som fortjener en ny storhetstid. Denne kombinasjonen vil hente fondantpoteter tilbake på festbordet.
Les hele sakenVi får alltid høre at vi må spise mer grønt og mindre kjøtt, det er ikke vanskelig på sommeren, så gode som de norske grønnsakene er nå.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på champagne, cava og prosecco - eller bare veldig glad i musserende vin? I løpet av halvannen time en lørdag ettermiddag får du svaret, med mye gode bobler på kjøpet.
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på champagne, cava og prosecco - eller bare veldig glad i musserende vin? I løpet av halvannen time en lørdag ettermiddag får du svaret, med mye gode bobler på kjøpet.
Les hele sakenLær om vinens vidunderlige verden på kun to timer. Få en god innføring i hvordan du smaker og bedømmer vin, og unn deg selv herlige fremtidige vinopplevelser.
Les hele sakenDen 13. juni inviterer vi til en helaften med smakfull sjømat, livlig musikk og nøye utvalgte viner.
Les hele sakenDen 5. juni kan du smake viner til småretter med sjømat og få et eksklusivt møte med den karismatiske vinmakeren, Leopardo Felici.
Les hele sakenI tråd med økt miljøbevissthet, er utvalget av vin i alu-bokser i kraftig vekst. Med det øker også bredden i kvalitet, med store forskjeller mellom de beste og de svakeste. Det er likevel nok å velge blant foran festivalsommeren.
Akevitt i verdensklasse er kanskje noe du har hørt før, men nyhetene i mai skiller seg absolutt ut.
Store flasker og stor kompleksitet gjør at Nøgne Øs satsing på fatlagret øl konkurrerer med så vel vin til maten som med utenlandske forbilder.
Når du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
For trousseau og synonymet bastardo er de mest interessante av vinnyhetene i basis i mai. Ved siden av en 45 år gammel sensasjon.
Roastbiff fra butikken - eller rester av helgens kjøttmiddag er et veldig godt utgangspunkt for en middagssalat som denne.
Les hele sakenT-benstek er for mange grillentusiaster en klar favoritt og en klassiker som alle må prøve seg på i hvert fall en gang. Med masse tilbehør holder en stek til mange.
Les hele sakenI tillegg til jubileum har Statholdergaarden gjort seg fortjent til en Michelin-stjerne for 27. gang. Som i hvert fall er solid norgesrekord.
Les hele sakenLaks og grapefrukt er en veldig god kombinasjon og da er det vanskelig å komme unna sauvignon blanc i glasset.
Les hele sakenDen 5. juni kan du smake viner til småretter med sjømat og få et eksklusivt møte med den karismatiske vinmakeren, Leopardo Felici.
Les hele sakenKombinasjonen av avocado og rogn - uansett hvilken type du velger - smaker guddommelig. Perfekt som forrett.
Les hele saken